Lancia Haartechniek

Alopecia Androgenetica

Zoals gezegd heeft het grootste gedeelde van onze klanten te maken met alopecia androgenetica, beter bekend als mannelijke kaalheid dat veroorzaakt wordt door het mannelijk hormoon of een erfelijke aanleg. Het frontgedeelte en het boven- en kruingedeelte van het hoofd vertoont een diffuus kalend beeld. Een vergelijkbaar beeld zien we bij ALOPECIA DIFFUSA. Bij deze vorm van haaruitval zijn er in verhouding te veel haarzakjes in de zogenaamde rustpauze waardoor het haar over het gehele hoofd (tijdelijk) uitgedund, dan wel diffuus kalend is.

Alopecia androgenetica behandeling

Als er sprake is van een van deze vormen van haaruitval, past haarkliniek Lancia Haartechniek in de meeste situaties de hairfusion behandeling toe. De hairfusion wordt verwerkt in het gebied waar de haaruitval zich bevindt en loopt soepel over in uw eigen haar.  Overigens wordt de hairfusion ook vaak gebruikt voor een luxe toepassing om het eigen (dunne) haar te verlengen en/of te vervolmaken. 

Afspraak maken?

Is een van bovengenoemde diagnoses voor u bekend en wilt u dat de haarproblemen verleden tijd zijn? Maak HIER vrijblijvend een afspraak met ons, zodat onze specialisten met u kunnen bepalen wat we voor u de beste oplossing is!