Lancia Haartechniek

Haarstukken

Comp_1_0.jpg Klik en beweeg om de foto te roteren
Comp_0_0.jpg Klik en beweeg om de foto te roteren

Subtiele toevoeging, fantastisch effect

Deze methode kunnen wij wel onze specialiteit noemen. Haarstukken zijn met name geschikt voor mensen met dun, diffuus, doorschijnend haar, waarbij de contouren nog wel voldoende haar bevatten.

De stukken worden in uw eigen haar bevestigd enkel in het probleemgebied. Ons principe m.b.t. tot de stukken is dan ook: zoveel mogelijk gebruik maken en zichtbaar laten van het eigen haar, aangevuld met het extra haar. 

Onderhoud haarstukken

Doordat het haar wordt verankerd is onderhoud iedere 6 weken noodzakelijk. Tijdens dit onderhoud, wat bij ons in de salon gebeurt, wordt het verankerde haar verwijderd en uw eigen haar verzorgd en geknipt. Vervolgens worden de haarstukken opnieuw aangebracht en/of verankerd. Het resultaat van dit systeem is zonder uitzondering prachtig!

Haarverankering

Dit is een van de bevestigingsmethoden voor onze verschillende haarwerken. Onderhoud is iedere 6 tot 8 weken noodzakelijk. Hoe vaak het onderhoud moet gebeuren is volledig afhankelijk van de groei van uw eigen haar.  

Afspraak maken?

Bent u benieuwd of haarstukken de oplossing zijn voor uw haarprobleem? Maak vrijblijvend een afspraak. Onze haarspecialisten zullen samen met u kijken hoe we uw haarprobleem het beste kunnen aanpakken.