Haarkliniek

Haarkliniek Lancia Haartechniek biedt oplossingen voor haaruitval

Oplossingen in haarwerk en haarstukken die voor u geschikt zijn

Heeft u last van haaruitval? Zou u het fijn vinden om weer natuurlijk, zorgeloos haar te hebben? Haarkliniek Lancia Haartechniek biedt als gespecialiseerde haarkliniek in haarwerk de oplossing tegen haaruitval. Uw grootste frustratie is verleden tijd! De subtiele behandelingen die de haarkliniek biedt gelden als de oplossing van uw minimale of grotere haaruitval. Of het nu gaat om het aanvullen van uw eigen dunnende haar of vervanging van haar, bij haarkliniek Lancia Haartechniek uit Sassenheim Zuid-Holland bent u aan het juiste adres. Niet alleen voor vrouwen bieden wij geschikte oplossingen. Ook voor mannen hij wij natuurlijke oplossingen op maat!

Enkel het mooiste haar telt

Voor ons is alleen het mooiste haar goed genoeg. Zonder in te boeten aan de echte kappersbeleving wordt in de privé haarkliniek uw haar en haarwerk verzorgd alsof het altijd al een geheel was. Onbewerkt, onbehandeld echt haar, waarvan de schubbenlaag nog intact is, vormt de basis voor onze haarwerken. Omdat deze schubbenlaag nog aanwezig is, kunnen wij hier alle kappersbehandelingen op uit voeren. Het kan gekleurd of gepermanent worden. We kunnen werken met highlights en lowlights om een natuurlijk geheel met schaduw en diepte te creëren en alle kniptechnieken zijn mogelijk op dit natuurhaar. Ook voor uw eigen dagelijkse handelingen is de kwaliteit van het natuurhaar bepalend voor de veerkracht, de optimale opname van uw verzorgingsproducten en de natuurlijke uitstraling. Het mooiste haar mag u dan ook van ons verwachten. Het eindresultaat is zoals het hoort te zijn: vitaal en passend bij de persoon. 

Werkwijze haarkliniek

Tijdens een eerste uitgebreide intake vertellen wij u in onze haarkliniek over de diverse behandelingen om uw specifieke haaruitval op te lossen, hetgeen tevens afhankelijk is van de diagnose die gesteld is. Aan dit informatieve gesprek zijn geen kosten verbonden. 

Diagnoses haaruitval

  • De meesten met haaruitval hebben te maken met alopecia androgenetica. Deze vorm van alopecia wordt ook wel een mannelijke kaalheid genoemd. Veroorzaker van alopecia androgenetica is dan ook vaak het mannelijk hormoon of een erfelijke aanleg.
  • Ook alopecia areata, pleksgewijze kaalheid op het hoofd of andere behaarde delen van het lichaam, is een veelvoorkomende diagnose. De exacte oorzaak van deze diagnose is niet helemaal duidelijk, maar voorlopig wordt deze vorm van alopecia gerelateerd aan een auto-immuunziekte.
  • Bij Frontale Fibroserende Alopecia is sprake van een terugtrekkende haarlijn. Het beeld dat ontstaat bij deze vorm van alopecia is van een symmetrische kale band die door kan lopen tot achter het oor en zelfs tot in de nek.
  • Door de vorming van littekenweefsel ontstaat er een vorm van kaalheid. Deze alopecia vindt zijn oorsprong in bijvoorbeeld brandwonden, schimmels, infectie van de hoofdhuid en noemt met alopecia cicatricialis.

Indien u na de uitgebreide intake besluit uw haaruitval aan te pakken, gaan wij als haarkliniek verder om uw behandeling uit te werken. Er wordt een mal gemaakt van uw hoofdvorm en details als kleur, valling en lengte worden doorgesproken. 

Behandelingen kliniek Lancia Haartechniek

  • Hairfusion: subtiele toevoeging, fantastisch effect. Deze behandeling is de specialiteit van haarkliniek Lancia Haartechniek. De fusion is met name geschikt voor mensen met dun, diffuus, doorschijnend haar, waarbij de contouren nog wel voldoende haar bevatten. De fusion wordt in uw eigen haar bevestigd enkel in het probleemgebied.
  • Gedeeltelijke haarprothese / gedeeltelijk haarwerk. Het gedeeltelijk haarwerk is geschikt voor mensen die gedeeltelijk of pleksgewijs het haar hebben verloren. Bijvoorbeeld bij de inhammen aan de voorzijde van het hoofd of achter op het hoofd bij de kruin. Doordat er gebruik wordt gemaakt van 100% echt haar gaat dit gedeeltelijk haarwerk op natuurlijke wijze op in uw eigen haar.
  • Gehele haarprothese-geheel haarwerk. Het geheel haarwerk is geschikt voor mensen die door medicijngebruik, ziekte of door een andere oorzaak het haar geheel of bijna geheel hebben verloren. Met een geheel haarwerk kunnen wij uw oorspronkelijk kapsel namaken.
  • Weving / hairextensions. Haarweving en extensions zijn de oplossing voor mensen zonder echte haarproblemen maar die graag langer en voller haar willen. Het extra haar vult soepel uw eigen korte(re) en/of dunne(re) haar aan. Ook hier wordt wederom gebruik gemaakt van 100% echt haar wat u kunt kleuren, föhnen en stylen.
  • Heren haarwerk. Een gedeeltelijk haarwerk is geschikt voor mannen die gedeeltelijk of pleksgewijs het haar hebben verloren. Bijvoorbeeld bij de inhammen aan de voorzijde van het hoofd of achter op het hoofd bij de kruin.
Bekijk de bedrijfsfilm van Lancia Haartechniek

Afspraak maken met de haarkliniek?

Bent u iemand of kent u iemand met haaruitval? Neem contact op een maak een afspraak met haarkliniek Lancia Haartechniek! Dit kan tevens telefonisch of via e-mail.