Lancia Haartechniek

Haarkliniek Lancia Haartechniek biedt oplossingen voor haaruitval

Oplossingen in haarwerk en haarstukken die voor u geschikt zijn

Heeft u last van haaruitval? Zou u het fijn vinden om weer natuurlijk, zorgeloos haar te hebben? Haarkliniek Lancia Haartechniek biedt als gespecialiseerde haarkliniek in haarwerk de oplossing tegen haaruitval. Uw grootste frustratie is verleden tijd! De subtiele behandelingen die de haarkliniek biedt, gelden als de oplossing van uw minimale of grotere haaruitval. Of het nu gaat om het aanvullen van uw eigen dunnende haar of vervanging van haar, bij haarkliniek Lancia Haartechniek uit Sassenheim Zuid-Holland bent u aan het juiste adres. Niet alleen voor vrouwen bieden wij geschikte oplossingen. Ook voor mannen hij wij natuurlijke oplossingen op maat!

Alleen het mooiste haar telt

Voor ons is alleen het mooiste haar goed genoeg. Zonder in te boeten aan de echte kappersbeleving wordt in de privé haarkliniek uw haar en haarwerk verzorgd alsof het altijd al een geheel was. Onbewerkt, onbehandeld echt haar, waarvan de schubbenlaag nog intact is, vormt de basis voor onze haarwerken. Omdat deze schubbenlaag nog aanwezig is, kunnen wij hier alle kappersbehandelingen op uit voeren. Het kan gekleurd of gepermanent worden. We kunnen werken met highlights en lowlights om een natuurlijk geheel met schaduw en diepte te creëren en alle kniptechnieken zijn mogelijk op dit natuurhaar. Ook voor uw eigen dagelijkse handelingen is de kwaliteit van het natuurhaar bepalend voor de veerkracht, de optimale opname van uw verzorgingsproducten en de natuurlijke uitstraling. Het mooiste haar mag u dan ook van ons verwachten. Het eindresultaat is zoals het hoort te zijn: vitaal en passend bij de persoon. 

Werkwijze haarkliniek

Tijdens een eerste uitgebreide intake vertellen wij u in onze haarkliniek over de diverse behandelingen om uw specifieke haaruitval op te lossen, hetgeen tevens afhankelijk is van de diagnose die gesteld is. Aan dit informatieve gesprek zijn geen kosten verbonden. 

Diagnoses haaruitval

Indien u na de uitgebreide intake besluit uw haaruitval aan te pakken, gaan wij als haarkliniek verder om uw behandeling uit te werken. Er wordt een mal gemaakt van uw hoofdvorm en details als kleur, valling en lengte worden doorgesproken.

Behandelingen kliniek Lancia Haartechniek

Bekijk de bedrijfsfilm van Lancia Haartechniek HIER.

Afspraak maken met de haarkliniek?

Bent u iemand of kent u iemand met haaruitval? Neem contact op een maak een afspraak met haarkliniek Lancia Haartechniek! Dit kan tevens telefonisch of via e-mail.