Lancia Haartechniek

Alopecia Areata

Diagnose haaruitval

Pleksgewijze kaalheid wordt toegeschreven aan alopecia areata. Door ontsteking van de haarwortels vallen de haren pleksgewijs uit en blijven er gladde kale plekken achter. De haarzakjes raken niet beschadigd door de ziekte en daarom zullen de haren na verloop van tijd weer terug groeien. In sommige situaties blijft de huid wel kaal en zou het kunnen leiden tot een Alopecia Totalis. Verstandig dus om Lancia Haartechniek te benaderen.

Haarwerken bij Alopecia Areata 

Welke behandeling wij gebruiken om deze Alopecia Areata voor u op te lossen, hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grilligheid van de aandoening, in hoeverre de plekken “verspringen” en in hoeverre u zelf de hoofdhuid behandelt met lotions of andere medicatie. In het intakegesprek komt dit natuurlijk al snel naar voren.

Een van de oplossingen is een gedeeltelijk haarwerk. Ook mannen kunnen bij ons terecht.

Afspraak maken?

Zoekt u een oplossing voor uw alopecia-probleem? Maak een vrijblijvende afspraak met onze haarkliniek, zodat we samen naar de beste oplossing kunnen kijken! Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt het grootste gedeelte vergoed. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op.