Hairfusion

Voor - Behandelingen haaruitval - Haarstukken Klik en beweeg om de foto te roteren
Behandelingen haaruitval - Haarstukken Klik en beweeg om de foto te roteren

Subtiele toevoeging, fantastisch effect

Deze methode kunnen wij wel onze specialiteit noemen en is bovendien ons meest toegepaste systeem. Een hairfusion is gebaseerd op een open structuur netwerk waar de haren op geknoopt zijn. De omtrek van dit haarwerkje is niet groter dan het probleemgebied wat aangevuld dient te worden. De hairfusion wordt vast in uw eigen (resterende) haar “gelust”. Vervolgens wordt uw eigen haar door de mazen van het netwerk gehaald. Ons principe m.b.t. de fusionmethode is dan ook zoveel mogelijk gebruik te maken en het zichtbaar laten van het eigen haar, aangevuld met het extra haar. Deze methode passen wij toe bij dun en kwetsbaar haar, bij alopecia androgenetica, frontalis, en areata. Of dit ook voor u mogelijk is, zal tijdens een intake besproken worden. Wij kunnen u verzekeren, er kan veel… Met slechts heel weinig resthaar kunnen wij ook uw haar aanvullen met deze fijne methode. Ideaal voor diegenen die geen losse pruik willen dragen maar het haarwerk liever gebruiken als een vaste extension.

Onderhoud hairfusion

Doordat het haar wordt verankerd is onderhoud iedere 6 weken noodzakelijk. Tijdens dit onderhoud, wat bij ons in de salon gebeurt, wordt het verankerde haar verwijderd en uw eigen haar verzorgd en geknipt. Vervolgens wordt de fusion opnieuw aangebracht en/of verankerd. Het resultaat van dit systeem is zonder uitzondering prachtig!

Haarverankering

Dit is een van de bevestigingsmethoden voor onze verschillende haarwerken. Onderhoud is iedere 6 tot 8 weken noodzakelijk. Hoe vaak het onderhoud moet gebeuren is volledig afhankelijk van de groei van uw eigen haar.  

Afspraak maken?

Bent u benieuwd of hairfusion de oplossing is voor uw haarprobleem? Maak vrijblijvend een afspraak. Onze haarspecialisten zullen samen met u kijken hoe we uw haarprobleem het beste kunnen aanpakken. Dit kan tevens telefonisch of via e-mail.