Haarwerk na chemo

Een haarwerk na chemo. U wordt opeens geconfronteerd met een wellicht onbekende bedrijfstak, namelijk die van haarwerken. En dat in een periode waarin uw dagelijks leven totaal op z’n kop staat. Toch is het belangrijk dat u tijdig de eerste stap naar een haarspecialist zet om u te informeren over oplossingen voor uw toekomstige haarverlies. Er zijn immers verschillende keuzes in haarwerk na chemo te maken als: synthetisch haar of echt haar, confectie- of een maatwerk haarwerk. Welk materiaal spreekt u aan en welk prijskaartje hangt daaraan? Vragen waar wij u als haarkliniek een passend antwoord op hebben en u gerust bij stellen.

Werkwijze bij haarwerk na chemo Lancia Haartechniek?

U komt op uw eerste bezoek voor een intakegesprek. Tijdens dit informatiegesprek wordt voor ons duidelijk in welk tijdsperiode haarkliniek Lancia Haartechniek uw haarverlies kan verwachten en kunnen wij selecteren of wij uit kunnen gaan van een confectie haarwerk of een maathaarwerk. Kiest u voor een maatwerk haarwerk na chemo dan meten wij direct op. Wij maken een mal, selecteren het te gebruiken haar en spreken verdere details door.

Gaat uw voorkeur uit naar een confectie haarwerk na chemo, dan volgt al enkele dagen later een pasafspraak. Die tussenliggende periode gebruiken wij voor het verzamelen en selecteren van voor u geschikte modellen. Als u een keuze heeft gemaakt tijdens deze passessie mag u het haarwerk al mee naar huis nemen (u heeft dan wel een afnameverplichting). U kunt het haarwerk ook bij ons achterlaten en reserveren. Uw eigen haarspecialiste zal uw haarwerk afleveren als het haarverlies in gaat zetten. Zij zal uw resterende eigen haar afscheren of kort knippen en u verder informeren over de verzorging van uw haarwerk. In totaal heeft u gemiddeld drie afspraken bij ons in korte tijd.

Belangrijk voor uw beeldvorming: Wij zijn een praktijk en geen winkel. Daarom is het van belang dat u van te voren een afspraak maakt via telefoon of mail. Dan kan uw eigen haarspecialiste tijd voor u inplannen en u begeleiden in dit traject van dit ingrijpende haarverlies.

Afspraak maken voor een haarwerk?

Wilt u meer weten over de verschillende keuzes in haarwerk na chemo? Maak vrijblijvend een afspraak met ons, zodat onze specialisten met u kunnen bepalen wat we voor u de beste oplossing is! Dit kan tevens telefonisch of via e-mail.