Lancia Haartechniek

Tarieven

Ieder mens en ieder haarprobleem is uniek. Wij kunnen u daarom op deze pagina alleen een richtlijn van de kosten geven. In het informatiegesprek zullen wij alle kosten exact voor u berekenen.

Mooie haaraanvullingen zijn kostbaar. Gelukkig zal uw ziektekostenverzekeraar in de meeste situaties een behoorlijk gedeelte vergoeden. U heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts, dermatoloog of andere behandelend specialist nodig. Wij bieden u verder de keuze en de service van een renteloze gespreide betaling.

Bij ons schaft u niet zomaar een stuk haar aan, het is meer dan dat. U zult merken dat haarwerk van Lancia Haartechniek een positieve bijdrage levert aan uw dagelijks leven. Het is een ervaring van onschatbare waarde. Wij kunnen u verzekeren dat wij zeer nette prijzen hanteren voor de kwaliteit, ervaring en servicegerichte dienst die wij u bieden.

Prijzen

Gehele haarprothese – geheel haarwerk 2.570
Echt haar na chemo inclusief kosten spoedzending 2.720
Gedeeltelijke haarprothese – gedeeltelijk haarwerk 2.450
Hairfusion 2.450
Hairweaving-Hairextensions 380
Onderhoud hairfusion (noodzakelijk!) 6-wekelijks 100
Eventueel onderhoud gedeeltelijk haarwerk 70

NB. Dit zijn bruto-vanaf-prijzen. De vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar gaat hier nog van af en de hoogte van uw eigen bijdrage is beduidend lager.