Lancia Haartechniek

Tarieven

Ieder mens en ieder haarprobleem is uniek. Wij kunnen u daarom op deze pagina alleen een richtlijn van de kosten geven. In het informatiegesprek zullen wij alle kosten exact voor u berekenen.

Mooie haaraanvullingen zijn kostbaar. Gelukkig zal uw ziektekostenverzekeraar in de meeste situaties een behoorlijk gedeelte vergoeden. U heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts, dermatoloog of andere behandelend specialist nodig. Wij bieden u verder de keuze en de service van een renteloze gespreide betaling.

Bij ons schaft u niet zomaar een stuk haar aan, het is meer dan dat. U zult merken dat haarwerk van Lancia Haartechniek een positieve bijdrage levert aan uw dagelijks leven. Het is een ervaring van onschatbare waarde. Wij kunnen u verzekeren dat wij zeer nette prijzen hanteren voor de kwaliteit, ervaring en servicegerichte dienst die wij u bieden.

Kostenindicatie:

N.B. Dit zijn brutoprijzen. Hier gaat de vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar nog van af en dus zal de hoogte van uw eigen bijdrage beduidend lager zijn.

Gehele haarprothese – geheel haarwerk vanaf € 2290,-
Echt haar na chemo inclusief kosten spoedzending vanaf € 2440,-
Gedeeltelijke haarprothese – gedeeltelijk haarwerk vanaf € 2160,-
Hairfusion vanaf € 1960,-
Hairweaving-Hairextensions vanaf € 250,-
Onderhoud hairfusion ( noodzakelijk) 6-wekelijks vanaf € 97,-
Eventueel onderhoud gedeeltelijk haarwerk vanaf € 59,-