Tarieven

Ieder mens en ieder haarprobleem is uniek. Wij kunnen u daarom op deze pagina alleen een richtlijn van de kosten geven. In het informatiegesprek zullen wij alle kosten exact voor u berekenen.

Vergoedingen zorgverzekeraar

Mooie haaraanvullingen zijn kostbaar. Gelukkig zal uw ziektekostenverzekeraar in de meeste situaties een behoorlijk gedeelte vergoeden. U heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts, dermatoloog of andere behandelend specialist nodig. Wij bieden u verder de keuze en de service van een renteloze gespreide betaling.

Onschatbare waarde

Bij ons schaft u niet zomaar een stuk haar aan, het is meer dan dat. U zult merken dat haarwerk van Lancia Haartechniek een positieve bijdrage levert aan uw dagelijks leven. Het is een ervaring van onschatbare waarde. Wij kunnen u verzekeren dat wij zeer nette prijzen hanteren voor de kwaliteit, ervaring en servicegerichte dienst die wij u bieden.

Prijzen

Gehele haarprothese – geheel haarwerk2.890
Echt haar na chemo inclusief kosten spoedzending3.040
Gedeeltelijke haarprothese – gedeeltelijk haarwerk2.790
Hairfusion2.790
Hairweaving-Hairextensions380
Onderhoud hairfusion (noodzakelijk!) 6-wekelijks110
Eventueel onderhoud gedeeltelijk haarwerk80

NB: Dit zijn bruto-vanaf-prijzen in euro’s. De vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar gaat hier nog vanaf dus de hoogte van uw eigen bijdrage is beduidend lager.

Laatste update: 1 mei 2023