Hoe gaan we te werk?

Eerste intakegesprek (gratis!)

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en vertellen u op basis van uw verhaal en specifieke haarprobleem welke mogelijkheden we kunnen bieden. We reserveren hiervoor ongeveer een uur. Dit informatieve gesprek is volledig vrijblijvend en daar zijn geen kosten aan verbonden.

Uw haarwerk volledig op maat gemaakt

Indien u na ons gesprek besluit direct uw haarprobleem aan te pakken, gaan wij verder om uw order uit te werken. Er wordt een mal gemaakt van uw hoofdvorm en details als kleur, valling en lengte worden doorgesproken.

De levertijd van onze haarwerken is gemiddeld 10 tot 12 weken, met uitzondering van weaving-extensions en spoedzendingen. Als het haar bij ons binnen is en door ons beoordeeld is, bellen we u om een afspraak te maken.

Een perfect sluitend geheel

Bij aflevering van het haarwerk wordt indien nodig uw eigen haar en/of het haarwerk gekleurd of van high-lowlights voorzien, om het te vervolmaken en om een perfect sluitend geheel te krijgen. Vervolgens plaatsen we uw haarwerk.

Het kapsel wat u altijd wilde

Het leukste gedeelte is uiteraard het inknippen van het haarwerk. Uw haar krijgt het juiste model en de juiste vorm. Zo wordt van een ruw halffabricaat het haar gecreëerd wat u wellicht al lange tijd had willen hebben. Zodra wij u zelfverzekerder zien worden en u zichtbaar blij bent met uw haar, is dat voor ons een bevestiging, dat wij u echt hebben kunnen helpen.

In uw eigen tempo

Wij schikken ons volledig naar uw tempo.

Bent u direct enthousiast en wilt u direct de eerste stappen maken om uw haarprobleem aan te pakken? Dan gaan we meteen aan de slag om invulling te geven aan uw order en wensen.

Heeft u wat meer tijd nodig om alle informatie even te laten bezinken? Geen probleem! Wij geven u graag die ruimte.

Neem contact met ons op voor uw gratis intakegesprek!

Afspraak maken?

Bent u benieuwd of wij de oplossing zijn? Maak vrijblijvend een afspraak. Onze haarspecialisten zullen samen met u kijken hoe we uw haarprobleem het beste kunnen aanpakken. Dit kan tevens telefonisch of via e-mail.