Geheel haarwerk

Voor - Behandelingen haaruitval - Geheel haarwerk Klik en beweeg om de foto te roteren
Behandelingen haaruitval - Geheel haarwerk Klik en beweeg om de foto te roteren

Een geheel haarwerk is geschikt voor mensen die door medicijngebruik, ziekte of een andere oorzaak het haar geheel of bijna geheel hebben verloren. Met een geheel haarwerk kunnen wij uw oorspronkelijke kapsel namaken.

Volledig op maat gemaakt haarwerk

Uw haarwerk wordt op maat gemaakt voor de perfecte pasvorm. De structuur, kleur en valling worden met u doorgesproken. Het onderhoud van het haarwerk kan eventueel door u zelf thuis gedaan worden. Het is ook mogelijk dit door ons in onze salon te laten verzorgen.

Echt haar na chemo

Heeft uw na uw chemokuur uw haar verloren, maar wilt u geen synthetische pruik dragen? Dan is een maatwerk van echt haar de oplossing voor u.

Haarkliniek Lancia Haartechniek kan voor deze bijzondere situaties de levertijd verkorten tot ongeveer 5 weken. Wij stellen dan ook alles in het werk om u op tijd van haar te voorzien zodat u in zo een akelige periode een mooi haarstuk kunt dragen in plaats van een confectie stuk.

Afspraak maken?

Bent u benieuwd of een gehele haarprothese – geheel haarwerk de oplossing is voor uw haarprobleem? Maak vrijblijvend een afspraak. Onze haarspecialisten zullen samen met u kijken hoe we uw haarprobleem het beste kunnen aanpakken. Dit kan tevens telefonisch of via e-mail.