Veelgestelde vragen

Het eindresultaat staat of valt met de kwaliteit van het haar. Het moet immers een natuurlijk geheel gaan vormen met uw eigen resterende haar of zelfs uw gehele haar vervangen. Met onze ervaring beoordelen wij het haar wat wij aangeboden krijgen nauwkeurig en selecteren wij het op “geschikt” en “ongeschikt”. Er is een groot kwaliteits- (en prijs-) verschil tussen echt haar en echt haar. De juiste keuzes daarin maken is dan ook ons werk.

Nee, een goed aangemeten en geplaatst haarwerk is absoluut onzichtbaar. Door een goede coupe te knippen zal uw haar dan ook soepel om uw hoofd en gezicht vallen.

U leeft met uw haar alsof u van uzelf een fantastische bos haar heeft en u behandelt het dan ook met de daar bij behorende zorg. Het  gebruik van goede producten komt de kwaliteit en de levensduur uiteraard ten goede.

Nee, wij zijn zuinig op iedere haar die u heeft en snappen het belang van nog iets aan eigen haar te hebben. Omdat er niets wordt uitgeschoren kunt u ook altijd terug naar wat u had.

Iedere klant is belangrijk en wij zijn tevreden als u dat ook bent. U heeft dan ook recht op de full service die ons bedrijf u biedt. Mocht u nog niet compleet blij zijn met uw haar, maakt u dit dan altijd kenbaar. Omdat wij werken met natuurhaar kunnen we er zoveel kanten mee op. Op dit echte haar kunnen wij alle moderne kleur- en kniptechniek toepassen en vaak is een kleine aanpassing al voldoende.

Mooie haaraanvullingen zijn vrij kostbaar. In uw intakegesprek worden alle kosten exact voor u berekend. Gelukkig zal uw ziektekostenverzekeraar in de meeste situaties een behoorlijk gedeelte vergoeden zie pagina Tarieven.