Lancia Haartechniek

Wat kan ik doen tegen haaruitval?

12 juni 2020

Je staat voor de spiegel en je ontdekt ineens erge haaruitval. De schrik vliegt je naar de keel. Haaruitval kan op meerdere manieren ontstaan. Door stress bijvoorbeeld, maar het kan ook erfelijk zijn of gewoon compleet onverwacht. Je kunt zelf voor doktertje spelen, maar mijn advies is om meteen een afspraak bij de huisarts te maken. Ga niet zelf aan de slag met middeltjes en shampoo’s tegen haaruitval, want de kans van slagen is klein (misschien maak je het zelfs wel erger) en je betaalt alles uit eigen zak. Een oplossing is dan een stuk verder weg.

Type haarziekte

Een huisarts verwijst je door naar een dermatoloog, die onderzoek gaat doen naar de specifieke vorm van haaruitval. Ieder persoon is uniek en dat geldt ook voor je huid, je haar. Daarom is elke behandeling uniek en daarom kun je het niet af met wat smeerseltjes en shampoo’s. Als de diagnose van de haarziekte bekend is, start de behandeling aan de hand van een behandelplan. Dit betekent helaas niet altijd dat uw haarverlies volledig hersteld.

Betaalbaar

Als dat bij jou het geval is en er geen natuurlijke oplossing lijkt, dan komt Lancia Haartechniek in beeld. Wij hebben in de afgelopen jaren duizenden vrouwen en ook mannen geholpen met haarwerken (geheel of gedeeltelijk). Omdat wij 100% echt haar gebruiken en maatwerk leveren, kunnen we een passende langdurige oplossing voor je bieden. Het fijne is ook dat zorgverzekeraars een groot deel van de investering vergoeden. Een oplossing voor jouw haarprobleem wordt daardoor heel betaalbaar.

Candy