Lancia Haartechniek

Hairfusion: subtiele toevoeging, fantastisch effect

Hairfusion: subtiele toevoeging, fantastisch effect

Deze methode kunnen wij wel onze specialiteit noemen. De fusion is met name geschikt voor mensen met dun, diffuus, doorschijnend haar, waarbij de contouren nog wel voldoende haar bevatten.

De fusion wordt in uw eigen haar bevestigd enkel in het probleemgebied. Ons principe m.b.t. tot de fusion is dan ook: zoveel mogelijk gebruik maken en zichtbaar laten van het eigen haar, aangevuld met het extra haar. 

Onderhoud

Doordat het haar wordt verankerd is onderhoud iedere 6 weken noodzakelijk. Tijdens dit onderhoud, wat bij ons in de salon gebeurt, wordt het verankerde haar verwijderd en uw eigen haar verzorgd en geknipt. Vervolgens wordt de fusion opnieuw aangebracht en/of verankerd. Het resultaat van dit systeem is zonder uitzondering prachtig!

Haarverankering

Dit is een van de bevestigingsmethoden voor onze verschillende haarwerken. Onderhoud is iedere 6 tot 8 weken noodzakelijk. Hoe vaak het onderhoud moet gebeuren is volledig afhankelijk van de groei van uw eigen haar.  

Afspraak maken?

Bent u benieuwd of Hairfusion de oplossing is voor uw haarprobleem? Maak vrijblijvend een afspraak. Onze specialisten zullen samen met u kijken hoe we uw haarprobleem het beste kunnen aanpakken. 

Comp_1_0.jpg Klik en beweeg om de foto te roteren
Comp_0_0.jpg Klik en beweeg om de foto te roteren