Lancia Haartechniek

Werkwijze

U vraagt zich af hoe het werkt als u op een eerste informatiegesprek komt?

Tijdens de intake vertellen wij u de mogelijkheden om uw specifieke haarprobleem op te lossen en beantwoorden wij al uw vragen. Hiervoor reserveren wij ongeveer een uur. Aan dit informatieve gesprek zijn geen kosten verbonden.

Indien u na ons gesprek besluit direct uw haarprobleem aan te pakken, gaan wij verder om uw order uit te werken. Er wordt een mal gemaakt van uw hoofdvorm en details als kleur, valling en lengte worden doorgesproken.

De levertijd van onze haarwerken is gemiddeld 10 tot 12 weken, met uitzondering van weaving-extension en spoedzendingen. Als het haar bij ons binnen is en door ons is beoordeeld, wordt u telefonisch benaderd om een afspraak te maken.

Bij aflevering van het haarwerk wordt, indien nodig, uw eigen haar en/of het haarwerk gekleurd of van high-lowlights voorzien om het te vervolmaken en om een perfect sluitend geheel te krijgen. Vervolgens wordt uw haarwerk geplaatst.

Het leukste gedeelte is uiteraard het inknippen van het haarwerk. Uw haar krijgt het juiste model en de juiste vorm. Zo wordt van een ruw halffabricaat het haar gecreƫerd wat u wellicht al lange tijd had willen hebben. Zodra wij u zelfverzekerder zien worden en u zichtbaar blij bent met uw haar, is dat voor ons een bevestiging dat wij u echt hebben kunnen helpen.

Atelier