Lancia Haartechniek

Haaruitval mannen

De oplossing voor haaruitval bij mannen

Een gedeeltelijk haarwerk is geschikt voor mannen die gedeeltelijk of pleksgewijs het haar hebben verloren. Bijvoorbeeld bij de inhammen aan de voorzijde van het hoofd of achter op het hoofd bij de kruin. 

Natuurlijk hebben kalende mannen de keuze het weinige haar dat zij hebben kort te knippen of zelfs af te scheren. Maar niet alle mannen vinden dit de ideale oplossing. Wij bieden een oplossing aan waar deze mannen wél blij van worden.

Cyberhair haarwerk mannen

Ondanks onze duidelijke voorliefde voor het verwerken van echt haar, wordt voor een haarwerk bij mannen vaak gekozen voor cyberhair of vitalhair. Deze haren kunnen ultradun ingeknoopt worden waardoor het eindresultaat heel natuurlijk is. Dit is dus absoluut niet te vergelijken met een ouderwets toupet, wat heren vaak denken aangemeten te krijgen als zij een haarinstituut binnen stappen.

Volledig onzichtbaar

Met dit systeem wordt gebruik gemaakt van een flinterdun “huidje” waar de geknoopte haren, als uit een hoofdhuid, uit springen. Het haar nonchalant (achterover) dragen is voor u als man dan ook geen enkel probleem. Uw cyberhair is namelijk totaal onzichtbaar.

Afspraak en haaruitval tegengaan?

Bent u benieuwd of een gehele haarprothese - geheel haarwerk de oplossing is voor uw problemen van haaruitval? Maak vrijblijvend een afspraak. Onze haarspecialisten kijken samen met u voor de beste aanpak tegen uw haarprobleem. Dit kan ook telefonisch of via e-mail.