Lancia Haartechniek

Haarkliniek Den Haag, de oplossing voor haaruitval

Haarwerk en haarstukken

Heeft u last van haaruitval en wilt u daar een echte oplossing voor? Lancia Haartechniek is een haarkliniek op korte afstand van Den Haag en biedt goede oplossingen tegen haaruitval. Uw grootste frustratie is verleden tijd! Onze subtiele behandelingen haaruitval zijn de oplossing van uw haaruitval. Of het nu gaat om het aanvullen van uw eigen dunnende haar of vervanging van haar, bij haarkliniek Lancia Haartechniek bent u aan het juiste adres. Niet alleen voor vrouwen bieden wij geschikte oplossingen. Ook voor mannen bieden wij natuurlijke oplossingen op maat!

Enkel het mooiste haar telt

Voor ons is alleen het beste resultaat goed genoeg. Zonder in te boeten aan de echte kappersbeleving wordt in de privé haarkliniek uw haar en haarwerk verzorgd alsof het altijd al één geheel was. Onbewerkt, onbehandeld echt haar, waarvan de schubbenlaag nog intact is, vormt de basis voor onze haarwerken. Omdat deze schubbenlaag nog aanwezig is, kunnen wij hier alle kappersbehandelingen op uit voeren. Het kan gekleurd of gepermanent worden. We kunnen werken met highlights en lowlights om een natuurlijk geheel met schaduw en diepte te creëren en alle kniptechnieken zijn mogelijk op dit natuurhaar. Ook voor uw eigen dagelijkse handelingen is de kwaliteit van het natuurhaar bepalend voor de veerkracht, de optimale opname van uw verzorgingsproducten en de natuurlijke uitstraling. Het mooiste haar mag u dan ook van ons verwachten. Het eindresultaat is zoals het hoort te zijn: vitaal en passend bij de persoon. 

Werkwijze Lancia Haartechniek

Tijdens een eerste uitgebreide intake vertellen wij u in onze haarkliniek in regio Den Haag over de diverse behandelingen om uw specifieke haaruitval op te lossen, hetgeen tevens afhankelijk is van de diagnose die gesteld is. Aan dit informatieve gesprek zijn geen kosten verbonden. 

Diagnoses haaruitval

Indien u na de uitgebreide intake besluit uw haaruitval aan te pakken, gaan wij als haarkliniek in regio Den Haag verder om uw behandeling uit te werken. Er wordt een mal gemaakt van uw hoofdvorm en details als kleur, valling en lengte worden doorgesproken. 

Behandelingen haarkliniek Lancia Haartechniek

Bekijk de bedrijfsfilm van Lancia Haartechniek HIER.

Haarkliniek Den Haag? Wel in de buurt, maak een afspraak

Bent u of kent u iemand met haaruitval? Neem contact op een maak een afspraak met haarkliniek Lancia Haartechniek! Dit kan tevens telefonisch of via e-mail.